KLKF 114
KLKF 114
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Advent
 
Vendégkönyv
[10-1] [Archívum]

2018.04.26. 11:32 Idézet
897667

Ez itt a melegség történetének nyár előtti záró fejezete! Őszig búcsúzunk a cionok által lefizetett dőreségi köcsögöktől röhögve! )))) Szeptembertől folytatódik a történet a régi szereplőkkel és vadonatúj, második generációs dőre melegekkel! ))))

Jakab a kecske 16:43 2018.04.16.

Én vagyok a nagy GITS Jakab, a páncélba zárt kecske szellem! És meg is nyalom a sót! Remélem vágjátok, hogy mindig az enyém az utolszó só! ))))))

A múltkori hirdetés különösen tetszett nekem! )))) Azt jogos válaszcsapásként értékeltem! )))) Újabb kiterjedt légicsapást mértünk a buzisokra! Ledobtunk pár homóoszlató-bombát a kecsegek felaprózására! )))) Az eddigi csatákban elesett harcosainkért küzdünk, és főleg a Mulnár görényünkért méltó megtorlást ígérünk! ))))

Whitley Stréber 17:14 2018.04.16.

Ez a Blekksíp sem sokat fogott fel a harcosságunk lényegéből! De nem baj a tudatlansága, csak ne szóljon bele a mi sztorilájnunkba! Ő maradjon a Kommunionnál és a többi kedvenc szar mozijánál! Mi is szívesen csinálnánk podcastokat, csak a sok melegségtől nem tudunk megszólalni! Nem merjük kinyitni a szánkat, mert ebben a közegben ki tudja, mi repülne bele! )))) Mi a mute gombot benyomva, némán éljük meg a melegek elleni küzdelmeket! )))) Mi már megszoktuk a meg nem értett szerepet! Ilyen a " Nomo"-sok, a nomád életű, a homóságra no-t mondók harci élete! Régen Tripla R café voltunk, de már nyomós indokkal Nomósok lettünk! )))))

Gyenes Péter alfaszmester 16:09 2018.04.17.

Talán Tóth Gáborék beinvitálnak minket felsőoktatási intézményükbe! A zsidó vallást tanító szinyeisek és "menórás tanóráik" mellett szüksége lenne az iskolának pár melegséget tanítóra is! )))) Velünk sokat nyerne a tantestület, mert mi mindkét tanítási formát egybe foglalnánk! )))) Kicsit igényesebb, elmélyültebb előadásokat kellene átadnunk a kölyköknek, amolyan testnevelő célzattal és persze sok humorral! )))) Fiatal tanítványok mellett sosem érzem annyira az idő múlását! )))) Mert régen is voltam én, és ott volt nekem tanításra a fiatal Roli! De most már a "középkor" felé haladó Roli számára kellene pár új tizenéves kisbuzi! )))) Olyanokat is lehet tanítani, akiknek már eleve van buzisága, de van úgy, hogy valakinek pont a tanításaim alapján változik meg az irányultsága, bekerül a hátulra vesszőzők társadalmába, de a heteró lét elveszítésével nem veszíti el a humorát, hanem ugyanazzal a jókedvvel megy minden tovább! )))) Kicsit olyan, mintha dimenziót ugrottál volna! )))) Sőt, sokan csak a dimenziókapu megnyitása után kezdtek el igazán vidámak lenni! ))) Ezt a kapunyitási pánikot szerettem volna tőletek elhessegetni! ))))

Prim Roland Roliratyi 09:52 2018.04.18.

Ugye tetszik az eredménytáblázatom? A dicsőségfalam úgy alakult ki, hogy elkezdték díjazni buziságomat, később a gyűjteményem sok különlegességgel bővült, dugig tele lett csodákkal, mostanra pedig a gyűjtésbôl hobbi lett! Az első bajnokságomat disznómaszkban vittem végig és csak a végén fedtem fel hogy ki vagyok! ))))) De sokan még akkor sem vették észre a különbséget! )))))

Prim Roland Roliratyi 19:18 2018.04.18.

Többek közt az a jó Gyenes melegemben, hogy jó ízléssel meg tud maradni a tanítói szerepben és nem akarja újrapolírozni magát a tanítványai fényében! )))) Ő mindig csak előrelép, közread egy-két remekbeszabott meleg tanítást, aztán jótékonyan visszalép a háttérbe meleg nekrológot írni! )))) Ez olyan szimpi tőle! )))) Ő is tudja, hogy főleg már csak én és a többiek fogunk az előtérben csillogni! De megérti, mert egykor ő is volt fiatal! És milyen kis cukipofa volt! )))))

Prim Martin 17:25 2018.04.19.

Utálok "kisköcsög" lenni, én és a bátyám nagyoktól származunk és a nagyság dukál nekem is, úgy érzem! Mindig örök másodikként vagyok elkönyvelve Roli mögött! Mintha csak ő kapott volna a meleg tehetségből, én meg semmiből! De ez nem így van! Magam is akarok egy kis morzsát a sikerből! )))) Én is vágyom a nagyra, a hatalmasra, a monumentálisra! Főnök köcsög akarok lenni! )))) Szeretném, ha családi házunk másik végében a saját aranyfalloszokkal teli dicsőségfalam is felépülhetne! Gondolatban már sokszor elképzeltem! )))) Ugyanezt lenne jó látni az életben! )))))

Gyenes Péter alfaszmester 18:12 2018.04.19.

Kedves Martin, te az érdi meleg családoddal való kivételezés és nepotizmus alapján kerültél be meleg seregünkbe! Persze azért látom benned is a családotokban szájról szájra öröklődő tehetséget! Téged és a család röfijét, Töfit szinte egyidőben fogadtunk be világunkba! Mindkettőtök mentora, szakértő tanácsadója leszek a következő melegévekben, ezért most egyből el is kezdeném szakértésemet! Mint láthatod, tőlünk a melegségből egy jó nagy bőségtállal kaptál! De ne habzsold be az egészet azonnal! Lassan és óvatosan kezdj hozzá, csak ízlelgetve a tapasztalnivalót, ne egy nagy merőkanállal láss neki, mert csak elcsapod meleg hasad! Haladj vele apránként és élvezd ki minden egyes meleg percét! Ez mára meleg tanításom!

Gyenes Péter alfaszmester 19:47 2018.04.20.

Büszkén mondhatom, hogy most már tényleg szépen vastagodik melegségem életrajzi könyve, ezen a nyáron a maga teljességében megírom, sőt néhány régi, 80-as évekbeli meleg rajzommal fel is dúsítom! Majd ősztől keressétek a boltokban! ))))

Kedves Martin, téged pedig hamarosan összeismertetlek első profi ligás meleg gyakorlóddal! Én a kezdeti csetléseket-botlásokat is tudom értékelni, az is nagyon szexi tud lenni! )))) Így lépj tehát kapcsolatba legelső profi melegeddel! )))) Eleinte csak puhatolózva, de aztán jöjjön az erotika! Ez mára meleg tanításom! )))) Ne tétovázz sokáig, ne csak ülj ott meleged mellett, mindenképpen akcióba kell lépni, a melegséget nem lehet csak úgy leülve megbeszélni! Akkor pont a legfontosabb testrészek kerülnek takarásba! Ez nem olyan, mint a görénynél, hogy csak úgy leül melléd a csukladozva röhögő kurvaasszony, aztán kedélyesen elbeszélgettek a Mortál Szombatról! )))) A "rudadnak" és "holdadnak" mindig szem előtt kell lennie olyankor!

Kolossziális Hathaway 21:40 2018.04.24.

Láttátok a 2018-as melegbajnokság legelső válogatóját? Már alig vártam, hogy az idén is elinduljon a kedvenc sportom, és nagyon megörültem a ténynek, hogy már egy héttel korábban elkezdődik, de miután láttam az első adást, és hogy ebben az évben abszolút pofára fog menni az értékelés, tehát az idei versenynek köze sem lesz a valódi pöcstudáshoz és szívós szorgalomhoz, így lehet, hogy ezek után engem már nem is érdekel az idei szezon! )))) Az új versenyzők is nagyon ócska, "kenyérbemászó" képű melegek! Nem is beszélve a zsűriről! Annyira ellenszenves "rettenmeleg" mindegyik! Hol vannak már a tavalyi kedves, mosolygós, pontozós melegek? )))) Ráadásul úgy tudom, hogy Roli is részt vett az első válogatáson, de még csak egy vágókép erejéig sem mutatták, ami egy többszörös melegségi világbajnok esetében igencsak furcsa! )))) De nekem már mindegy, mert ennél tovább nem is nézem! Ezeknél a despotikus köcsögöknél úgysem tudna nyerni a mi Rolink! ))))

Gadotra várva 23:11 2018.04.24.

Tök meglepő, hogy már most elindult a gurgulázós gladiátori torna! Izgi lesz az új melegbajnokság, nézem majd az egészet a necc-kamerán! Alig tudom megőrizni a higgadtságomat! Nagyon is izgalmas a web lilága és nemcsak a melegek miatt! Úgy önmagában is csúcsszuper! Sok mindent hozhat még a necc! Ebben a környezetben akár az új messiás is világra jöhet! A robotgörény is ki tudja hova fejlôdik még itt! Mennyi hasznos tudást és tartalmat vonhat még a vonósugarával magához! ))))

Szövegkiemelő 09:12 2018.04.25.

Kedves Köcsögcsillag! Átvertuk a köcsögöket azzal, hogy a komcsinapon lesz az első válogató, amikor már egy héttel előbb elkezdjük válogatni őket! )))) Látod mi is tudunk élni a meglepetés erejével! Egy csomó köcsög kapott mára szívárványos meghívót! Megszakítottuk a gondtalan luxus életüket! Úgy ahogy ők tették a görénnyel! Egy héttel előbb kell szopniuk! Na de hol van Roli? Nem láttam a válogatón álldogálók sorai között! Remélem megkapta a röpiratot! ))))

Power Strangers - Az erő idegenjei 09:39 2018.04.25.

Gyerekek, Roli dezertált a melegségből! Ezért nem volt a műsorban sem! Elment a válogatóra, de onnan nem tért haza! A kapitánysági melegek megelemezték a térfigyelő kamerák felvételeit! Rolit kéz a kézben látták távozni a válogatás előszobájából egy megtermett négus meleggel! )))) Utána már nem is látták se a zsűrizős kecsegek, se a kapitánysági kajmán klános melegek! )))) Sőt állítólag már el is hagyták az országhatárt! Szerintem ez ugyanaz a párduc meleg, akiről márciusban beszéltetek! A 32 cm-es mérettel rendelkező, Lapati nevű negró botozós! Roli rossz álmainak elűzője! Újra egymásra találtak! ))))

Gadotra várva 10:28 2018.04.25.

Mi már azonosítottuk, ő tényleg az afrikai Lapati! A melegségi kódneve Lengőlándzsa! A hazai pályán már legyőzte Ráktérítőt és Húszabálót is! Rolit is le akarta győzni az idén! Erre most összefogtak! Mi lesz még itt? ))))

Az Orion macskaöve 10:28 2018.04.25.

Csattogjanak csak a buzisok! Én már szétröhögtem magam rajtuk! A tököm a bokámat verdesi, annyira hahotázok! Na annyi meg egy mozambiki bambi! Jut eszembe, a Roller bajnok már megmenekült a vibris párducok karmaiból? Vagy még mindig az ottani kultúrsokk emészti? Hirtelen rászakadt a sok kiéhezett afrikánszki! )))) Ne hagyjátok ott a harmadik világban elveszni! A vibránium harapdálásából nem fog megélni! Címvédőként köteles a mostani bajnokságon részt venni és az arany szobrait megvédeni! A húsvétra kapott nyulából meg készítsetek pörköltet, mert az terelte a Rolit erre a szabados dezertőri életmódra! Nélküle a Roli megmaradt volna a helyes meleg úton! Az ülepi üregi indította el Rolit a lejtőn! )))) Nem is Lapatit teszem érte felelőssé, nem ő a fő bűnös, hanem a nyúl! )))) Én nagyon szorítom a szurkot, hogy Rollancs épségben hazakerüljön és még idejében hitelesíccsék a kedves válogatói melegek! ))))

Kolossziális Hathaway 11:15 2018.04.25.

Már mondtam, hogy az idén nincsenek kedves ítélkező melegek! Ellenszenves, szemellenzős melegek vannak! )))) A régiek biztos lemondtak! Tisztújítás történt a meleg döntőbírói világban! A Roli talán emiatt eleve részt sem tud majd venni a júniusi versenyben, mert eme tettét szabályellenesnek fogják ítélni! Nagyon szigorúak a 2018-as zsűriző melegek! )))) Sőt, egy ekkora kihágással szemben talán még a régi kedves melegek sem lennének elnézőek! Ha május végéig nem tér haza, akkor bajba kerülhet a dicsekvésfala! Lehet, hogy diszkvalifikálják és minden eddigi eredményét lenullázzák! )))) De biztosat csak Roli hazaérkezése után mondhatunk! Még korai megmondani! Lesz, ahogy lesz! ))))

Naná hogy repül a farkas 11:36 2018.04.25.

Ez nem kihágás volt, hanem inkább behágás, az is főleg Lapati részéről, de ne vitatkozzunk a részleteken! Tegnap én is láttam a szemráncolós szigorú melegeket, akik vezetik a versenyt, hát mellettük nem sok jövőt jósolok Rolinak! )))) Főleg a mostani afrikai kalandja után! Csak szórakozik, amikor most pont hogy teljesíteni kéne! )))) Ráadásul egy ilyen zsűri mellett, akik ennél sokkal kevesebbért is kitiltottak melegeket! A mostani pontozók túl komolyan veszik a melegséget! Nekik valaki vagy megüti azt az ultra magas meleg szintet, vagy le is mondhat róla, hogy a bajnokságban szerepelhet! )))) Ők csak fekete-fehérben képesek gondolkodni, pedig elvileg a melegség szép színes! )))) A nyulat viszont a saját káposztájába tekerve főzöm meg még ma este! Több meleget nem fog eltéríteni! Én is őt hibáztatom! De majd jól megkajálom! Félreléptető nyúl megy a levesbe! )))) Na pápá, most meg kell keresnem a kezemet és a szakácskönyvemet! Rolit meg várom haza!

Xéna vagy Xalma 12:11 2018.04.25.

Én aszittem, hogy attól olyan pattogós a Rolimeleg, mert a legutóbbi állatias orgián elkapta a nyúltól a bolhákat és most azoktól ugrál úgy, mint egy kivert kukika! Egészen Afrikáig elugrált, most biztos keresi Wakandát! )))) Állítólag tegnap rátalált egy korábbi edzőtársára és most fellángoltak a régi érzelmek! Legalábbis így hírlik! )))) Köcsögből kulacs lett! )))) Áttért az öntözéses gazdálkodásra! )))) Nekem még mindig ő a melegség totemállata! ))))

Miszter Hárli 17:06 2018.04.25.

Nem a bolháktól pattog, ő gyárilag ilyen! Mindig is egy heves virgonc meleg volt, az a védjegye! )))) A bolha már amúgy sem él meg rajta! A Hans Wagner nyuszi úgy elkapta, hogy tök szőrtelen lett! Megtisztította a terepet Lapati melegnek! )))) Bajnokunk seggiben már a fű se nő! Nincs már ott se bolha, se korpa! Nem jár ott más, csak a negró cukorka! ))))

Xéna vagy Xalma 18:38 2018.04.25.

Én is tartok a pontozós melegektől! Roli talán úgy fog az idén alulmaradni, hogy esélye sem volt alulra kerülni! )))) Persze csak a versenyben! Lapati persze más tészta! Vagyis inkább kakaós csiga! )))) Ebben a helyzetben én is leléptem volna! Egy héttel előrehozni a válogatót, amikor még bőven a felkészülés zajlana? Eddig mindig május elseje volt a fő buzinap! )))) Minek változtatni a bevált dolgokon? )))) Az csak megbontja a köcsögség rendjét! )))) Nem kell a felesleges feszkó a melegségben! Én is sztrájkolnék Roli helyében! ))))

Miszter Hárli 19:22 2018.04.25.

Talán jobb is, ha a Lapati 32 visszatéríti Rolit a fiatalosabb melegútra! Számomra Roli jóléte a legfontosabb! Igazából már vártam, hogy kilépjen a megszokott környezetéből! Roli csak elvesztegeti a fiatal éveit ezekkel a vénségesekkel! Egy korban jobban hozzá illő társ kell neki! Amúgy sem kedveltem, hogy egy oktatójával melegelt! Éljen, ahogy jónak látja! Roli és Lapati az igazi álompár! ))))

Prim Roland Roliratyi 20:49 2018.04.25.

Ne zavarjatok! Én az álmaimat élem meg most Lapatival! Semmi kedvem nem volt egy 24-ére előrehozott műsorban szerepelni és kellemetlen melegek által pontozódni! Lapati is hasonlóképpen vélekedett az átszervezett népünnepélyről! A nagy egyetértés miatt találtunk újra egymásra! Mégis micsoda dolog az, hogy 23-án küldtök egy meghívót, hogy másnap már rohanjunk is melegelni? Mások is fel fognak ez ellen lázadni! Én Kádár kedvenc ünnepét akartam a melegségemmel megünnepelni! )))) Szép vörös csillagos altesttel! Fog a faszom már 24-én rajtkőhöz állni! )))) Úgy gondoltam, szarok a hülyeségetekre! )))) Körülnéztem a 24-ei válogatótokon, a sorbanálláskor megláttam egykori régi meleg szerelmem és elbattyogtam vele kettesben! Eltávoztam Lapitával egy térképen jelöletlen meleg helyre! Nagy aggregált köcsögségeket fejlesztünk és boldogan élünk! )))) Kinek kellenek az arany nyeremények, ha a nincstelenségben is lehet boldog egy meleg? Lapati számomra a fődíj! Talán soha nem is térek haza! Már csak dacból sem! Így szórakozzatok egy bajnokkal! Kellett nektek beleszólni a melegség megszokott májusi menetrendjébe! ))))

Kecsegkomposzta 21:01 2018.04.25.

Roliban azt kedvelem, hogy ő a melegség zászlaja! Ki lehet tűzni a kapitányság ormára és büszkén lobogtatni a passzátos meleg szélben! Nem vall rá ez a dezertációs sztori! )))) Régen ő volt a kötelességtudó köcsögség mintaképe! )))) Sokszor még túlórázott is a sugárzó melegépületben! Munkaidő után is melegelt, néha éjszakákba nyúlóan! )))) Most meg hirtelen Afrikába megy romantikázni? Pont az idei verseny küszöbén? Mi ez a pálfordulás, basszus? Mégis kinek a melegsége lesz lekrónikázva és lekornyikálva, ha nem az övé? )))) Ti is tudjátok, hogy egy történelmi rockoperát írtam az esetből! Ez történik, ha egy művészi hajlamú embert megihletnek a buzisok! Ihletettségemben mindig nekiugrok a kottának! Nem feltétlenül akartam buzis zeneműveket alkotni, de ezt hozta a sors, ebből kell gazdálkodni! Mostanra egy valódi hősi eposz kerekedett a deresség melegség történetéből, ahol Rolié a központi szerep! Ő úgymond a "centrális cumizós"! )))) Már csak ezért is haza kell hozni! Az operám fő dalnokának őt kell alapul vennie! Kell, hogy meglegyen köztük a személyes kontaktus! A hiteles színészi játék érdekében! Arról nem is szólva, hogy érdi "földijeinek" is nagyon hiányzik a személye! Roli nélkül üresek a vidéki meleg legelők! )))) Hozzátok vissza minél előbb! ))))

Prim Roland Roliratyi 00:14 2018.04.26.

Büszkék lehettek rám! Alig egy-két nap alatt rengeteget változtam, nyerészkedő arany köcsögből a természet lágy ölén ringatózó kulacs lettem! Ha megnézitek, hogy hol tartottam április elején és hol tartok most, akkor nagy jellembeli fejlődést fogtok észrevenni! ))))

Gyönyörű itt minden nappal és este! Jókat vadászunk, grillezünk és eszméletlen sokat melegszünk! )))) Ha esténként felállok Lapati 32 cmesére, akkor a fák fölé magasodok és ellátok a csillagos égig! Most nemtom mit problémáztok! Jobb, mint a szopós szobrokért szenvedni! Azokat már simogattam eleget! )))) De Lapati egy igazi hús-vér embermeleg és sokkal ruganyosabb, mint Gyenes melegem volt! )))) Őt az őserdei élet farkastörvényei tették nagy meleggé, nem a lagymatag iskolapad! És annyira nem is nehéz elkapni egy kis ülepedésre, mint Gyenest vagy a nyulat! Lapati csak felületesen beszél angolul, de a melegség nyelvén nagyon is ért, és nekem csak ez számít! Ennél boldogabb nem is lehetek! Néha a sors adja a kezedbe a legjobb meleget!

Szövegkiemelő 00:55 2018.04.26.

Most kaptam a híreket, hogy nyáron is pakolászhatom a melegeket! Ezt a legszívesebben elkerültem volna! Az édes íze a homároknak el fog fogyni, ha ennyire túltolattyuk őket! )))) Én a vízpart mellett, ráják társaságában képzeltem el ezt a nyarat, de a buziság most ezt is felülírta! Most tarthatok katonás rendet a meleghasábok között! Megint itt lesz a sok összezsúfolt főköcsi! Szépen becsaptatok a nyári nyugalom illúziójával! Rájákat akarok, baszki!

Prim Roland Roliratyi 06:15 2018.04.26.

Rangjeles és nemes kecsegként állíthatom, hogy a vízben való melegeskedés még a jeges melegségnél is sokkal lehetetlenebb feladat! Ezért is inkább a téli olimpiát szorgalmaztam, mert vizisportok tutira nem lesznek meleg témában! ))))) Sosem lesz meleges Waterszport! Sőt, éppen hogy a ráják miatt alakult ki ez a negatív tapasztalatom! Egyszer melegségi erőpróbát tettem egy kifejlett manta erray-el, de csak némi elektromos farokcsapkodással válaszolt az ismerkedési kísérleteimre! Felvillanyozó élmény volt, de sajnos nem a kellemes kecseges értelemben! Nem volt egy sikeres kezdeményezés! Be kellett látni, hogy nem kompatibilis egymással az emberi melegség és a rájabeli elektromágnesesség! Na annyi! Sose jöttök rá, hol vagyok!

Prim Roland Roliratyi 07:22 2018.04.26.

Most már bottal üthetitek a nyomaimat! Ha nálatok is lenne egy 32 cm-es bot, akkor talán sikerülne jól ráütni a nyomaimra, de akkora csak Lapatinál van! Szóval nem fogtok rájam találni! ))))

Az ördög Ladát visel 08:17 2018.04.26.

Nagyon képzett ez a Roli, de nemcsak melegségügyileg, hanem technikailag is! ))))) Fogalmam sincs, hogy az őserdő közepéről hogyan képes még mindig beüzengetni! Talán eltanulta a görénytől a véráramba vezetett interhálós módszert! Vagy Lapati 32 cm-esébe kapaszkodva jobban megy a adás-vétel! )))) Egyik a kettő közül igaz! De jó, ha beír, így talán könnyebb lesz a nyomára akadni!

Túlkommunikáló Kyoko 08:29 2018.04.26.

Meg kell értenetek, hogy kissé önállósodik a kedvenc melegetek! )))) Mindenki máshogyan éli meg a nap első sugarait! Őrá így hatott a tavasz! )))) Talán a mentoráló programban nem ezt tanulta, de tökéletesen megértem Rolit! Keresse csak a változatos élményeket, azok csak építik a meleget! )))) Az én legelső megmelegedésem is tök kellemes volt és az is egy erdőben volt! )))) Szerintem szavannázzon nyugodtan! Jövő februárban úgyis át fog térni a jéghokira! Persze csak ha még mindig akarja! De lehet, hogy már annyit változott, hogy már nem is vágyik a téli olimpiára!

Gadotra várva 08:43 2018.04.26.

Tudtam, hogy itt a nyári szünet előtt lesz valami cliffcséndzsör, amiért lehet izgulni! Most aggódhatok Roliért, hogy sikerül-e hazahozni! Addig is juttassátok be Martint a versenybe! Hátha megtetszik a szigorlatos melegeknek! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 10:16 2018.04.26.

Kedves Rolandom, ne fordíts előtétet a meleg bajnoki kötelességnek! )))) Mi melegek így mondjuk, mivel nálunk a hátat fordítás általában pozitívum, tehát mi ilyenkor az ellentétét cselekedjük! Úgyhogy Roli ne áruld el a küldetésünket holmi röpke élvezetek kedvéért! Lapati lehet, hogy friss és fiatalos meleg, de gondolj arra, hogy mennyi békebeli "lézermadzagos" esténk volt együtt! )))) És talán az enyém nem 32 centi, de még mindig melletted nőtt a legnagyobbra! ))))) Ez legyen előtted! )))) Tudom, hogy ez csak amolyan meleges magyarázkodás lett, de talán a végső döntésben sokat segíthet neked! ))))

Jurassik Világ 3 - Pusztult Panoptikum 10:19 2018.04.26.

Roli az egyik alappillérünk, nélküle összedől a melegház! )))) Vissza kell hozni bármi áron! )))) Ti el tudjátok képzelni a jövő meleg hirdetéseit Roli-mentesen? Roli nélkül a melegség csak takaréklángon ég! Ő pótolhatatlan! Tudom, hogy maga mögött hagyta a meleg sereget és a közös otthont, de ez csak temporális tévedés a részéről! Gyenes főmeleg, te is legyél kissé állhatatosabb! Életed legfontosabb melegjét csak így lapátra tennéd? A hűtlenséget sok meleg nem képes megbocsátani, de én hasonló esetekben sosem a szívemmel, hanem egy sokkal lejjebb lévő szervemmel döntök, ezért én a helyedben visszafogadnám! Szervezz szabadító akciót Rolcsi megmentésére! )))) Én máris jelentkezem a megmentő különítménybe, első számú lúúútenant megjelöléssel! Természetesen neked is személyesen velünk kell jönnöd Afrika földjére! Főleg a te meggyőző, melegigéző képességeidre lesz szükség a sikerességhez! Ha magaddal viszed azt a karmesteri pálcát, amivel először vezényelted Rolit, azzal egész biztosan jó útra térítheted őt! ))))

Jurassik Világ 3 - Pusztult Panoptikum 10:22 2018.04.26.

Közben láttam, hogy beírtál és Roli lelki üdvéért harcoltál! Így kell ezt! )))) Már nyergelem meleges repülőgépünket! Irány Afrika! Viszek majd alkalomhoz illő, retrós Totós zenéket az útra! ))))

Baltimore Battleeye 10:25 2018.04.26.

Roli melegünk apró jeleket ad hollétéről! Én már kitaláltam, hogyan tudnánk megtalálni! Alacsonyan kell végigrepülni az afrikai térfélen, aztán ahol a gép alja beleakad Lapati égnek meredő póznájába, ott lesz Roli is! Ez az én konstruktív ötletem!A szabadító hadseregbe én is jelentkezem! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 10:28 2018.04.26.

Így lesz, ahogy mondjátok! )))) Mindkettőtöket felveszlek a meleg seregletbe! )))) Én magam fogom vezetni a mentőcsapatot! Bár eredetileg azt ígértem, hogy ezentúl megmaradok a háttérben, de vannak olyan krízishelyzetek az életben, amikor még egy ilyen "orális oldtájmer" sem maradhat tétlen! ))))

Rolandom, most azért üzenek neked, mert tudom, hogy el fogod olvasni, mivel képes vagy a véreddel is webezni és az erdő közepén is egy nagy digitális necchálót kivetni! )))) Rövidesen megmentünk! )))) Addig is egy pár jótanács tőlem, neked és Lapatinak is, hátha elérnek meleg mammogásaim hozzátok! Folytassatok zsírban szegény életmódot, mert a szigorlatos melegek nem nézik jó szemmel a súlytöbbletet! Valamint fontos, hogy a dzsungelbeli dilidongók, kullancsok és hasonlók miatt gyakran átkutassátok egymást, minden hajlatot alaposan átnézve, nehogy valami lájmos kórt szerezzetek! )))) Rolit egészségesen szeretném visszakapni, nem akarok egy agyalágyult meleget! )))) Idén is bajnok leszel, én hiszek benned! Rövidesen utánad indul kedvenc meleg sereged! )))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink és egyéb liblingjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya zsidóbanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi, valamint más női és férfi melegek
 


2015.04.23. 18:51 Idézet
RoGeR
Minden ami nő! 
Gyere velünk a kiegészítők csodálatos világába!
http://u4.hu/x/38V

2014.11.06. 15:20 Idézet

ok.


2009.01.22 11:55
mucsi józsi

„Köszönöm az ünneplést!

Köszönöm a képeket, szóval mindent!

Szeretettel Dr. Mucsi József PhD”


2014.08.19. 08:40 Idézet
mama

Jó az oldal!mama


2011.11.29. 18:08 Idézet

Szenzációs a "Forgácsok" cimű irás meghatódva olvastam Köszönöm az élményt. A Nagy Pistával sokáig dolgoztam az akadámián, azon kivül hogy Dózsa drukker nagyon jó tanár és nagyon jó ember Baráti üdvözlettel Ottó


2011.01.03. 19:52 Idézet

KLKF 1974-1978 Évfolyam. 2. század.  Parancsnoki szak: Adonyi István, Bandi Béla, Bartos Géza, Babus László, Bognár Zoltán, Giczi László, Horváth László, Jagadics Péter, Kiss László, Kiss János, Lepesi György, Niczki Imre, Novák András, Tóth József, Vasas János, Vágner László.

Hol vagytok régi játszótársak:)


2010.07.11. 13:30 Idézet
Szerencsés Pénz

Keress naponta akár 100 euró-t, próbáld ki ingyen! http://szerencsespenz.c8.hu


2009.06.02. 21:18 Idézet

Üdv a tisztelt kollegáknak 73-77 évfolyam 2 szd. Sántha Feribácsi brigádja kis helyre igazítás 114 az azt jelenti 1szd.1 évfolyam 4.szakasz  az első szám a szd.-ot a középső szám mindig az adott évfolyamot jelölte!

Maradok tisztelettel Lovas Pali


2009.01.22. 11:55 Idézet
mucsi józsi

Köszönöm az ünneplést!

Köszönöm a képeket, szóval mindent!

Szeretettel Dr. Mucsi József PhD


2007.10.30. 08:50 Idézet

Szia!

Nagyon jó és tartalmas a honlapod!

//gportal.hu/portal/dufkacsalad/


[10-1] [Archívum]

 
TIK-TAK
 
Ma van a névnapod?


Boldog névnapot!

 
Naptár
2018. Október
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Számláló
Indulás: 2005-11-23
 
Linkajánló

www.bunker.gportal.hu 

www.kosalaci.gportal.hu

 www.bem.gportal.hu

www.mucsijozsef.gportal.hu

www.lant.gportal.hu

www.sipihoho.gportal.hu

www.bazsalicska.gportal.hu

 

 

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!