06:12 maartaszabo: Sziasztok! Mi is süttettük a hasunkat, de Fenyvesen, három unokával. Nagyon köszönjük Sipi, a gyerekek is imádták!!! Mártikának pedig ezúton is kívánok boldog szülinapot!!!
22:03 FJ: Olaszo-ban süttetem a hasamat. É des semmittevés, de szeretettel gondolok mindannyiótokra.
22:13 Gyuszika: Megérkeztem minden rendben, minden szép, de fárasztó volt. Vissza út 24 óra volt. Jó egészséget mindenkinek.
20:55 Sipi: Puszicsq sok sületlensége után nem szólal meg senki sem?Mi a t.k.m van veletek?Tudom FJ,BPun vidéken, Szumó Fenyveseb..és?
06:52 Puszicsq: Pártot fogok alapítani JMNV néven. (Jusson Már Nekem is Valami), esetleg LMP (Legyen Már Protekcióm) megnevezéssel, ha a jelenleg ezen a néven agonizáló mekkszűnik....
06:42 Puszicsq: Úgy veszem észre, hogy itt is a "kollégiumi szobatárs"-ak járnak jól.......
18:28 Zsiga: Puszicsq! A sárga meg az irigység ezen a szinten kapcsolódik össze! Nekünk a VIP (mi az?) na meg az a incluzive is jár, ha ez nem teccik egyeseknek, az üzletben hozzáférhető helyen tollal együtt ki van függesztve a panaszkönyv! BEEEEE!
12:03 Puszicsq: Amália napján jelzem, ha jövőre Zsigáék VIP elhelyezést, és all inclusiv ellátást kapnak, a fogyasztóvédelemhez fordulok.
10:32 Sipi: Édes Zsigám!Magam és Lukréciák nevében is köszönöm elismerő soraidat!
14:03 Zsiga: hogy senki nem talált kivetni valót benne! "Fényezlek ám rendesen!" Köszi fenyvesi személyzet!!!!!!!!!!
14:02 Zsiga: Ellák napján köszöntünk mindenkit! Haza érkeztünk Sipikétől egy nagyon jól sikerült csapat-találkozóról. 33 fő jelent meg, az elhelyezés, az ellátás mint mindig, most is tökéletes volt! Köszönet Sipinek, Lacikának, aki olyan kajákról gondoskodott,
14:30 Sipi: Punóka !AZ albán kecskékre nagyon vigyázz!
14:29 Sipi: Csocsókám!A fenyvesi istenek áldjanak meg!NAgyon boldog névnapot kívánunk!
12:53 Zsiga: Csocsó Csabinak boldog névnapot! Holnap a "leningrádi" csapatommal ismét Sipit fogjuk "boldogítani! Kellemes hétvégét mindenkinek!
12:10 Gyuszika: Boldog névnapot Csocsó barátomnak. Én holnap egy hétre Albániába utazok. Jók legyetek !
08:07 FJ: Boldog névnapot Csabának! Mindenki nagyon hallgat. Még mindig a Lászlók ünnepelnek? Jó hétvégét mindenkinek!