16:48 Frici1: A héten itt voltak az óvodások végig, volt elfoglaltság .A jövő héten úszótáborba mennek, utána még egy hét itt és Dorkának kezdődik az iskola,Dávidnak és Fanninak az óvoda, a piciknek a bölcsi.
16:44 Frici1: Ma délután tartottuk a havi rendszeres kis sörözésünket Janival.Megmutatta a kanadai útjuk képeit, csoda szép helyeken jártak. Ez biztos egy életre szóló élmény volt...
09:32 Sipi: Már megint mi ez a nagy hallgatás? Nincs mondanivalótok? Nem történik semmi veletek?Ha rossz nem ,akkor jó. Éljen mindenki Jáccintja!
16:36 Frici1: Boldog névnapot kívánunk Zsuzsának!
21:01 FJ: Boldog névnapot Zsuzsának, bár szerintem Ő az év elején ünnepel! Sipi meg úgy megharagudott, hogy fel sem veszi a telefont...
04:52 Sipi: De a legfontosabb!Boldog névnapot kívánunk innen Fenyvesről, hunlapunk megalkotójának, Solymosi Zsuzsikának!
04:49 Sipi: ..majd jövőre, ..ha megérem..majd kaptok a p...tokra!Kűső őrség, konyhamunka, minden nap ÜGYAL!Majd megtuggyátok...!
04:48 Sipi: Na most már elég!Hát eztet érdemlem ennyi évi baráccság után, Te prügyi rettenet?Már 1 kis be....tod sem fér a baráccságunkba?Csalódtam benned, vedd tudomásul!Te cumiztathatx, FJ át sem jön Siófokró mert welneszel, meg nagy a forgalom...
15:47 Zsiga: private emailt küldött,(most bemószerollak!), hogy nem teszem ki az ablakba! Pedig csak egy kis szervezési munkát kapott, amiben naon jó!!!!! De nem van harag! Üdvözlünk mindenkit!
15:44 Zsiga: Holnap elmegyünk 4 napra a Mátrába, "TÚLÉLŐ TÁBORBA!" Amilyen szerencsénk van szo-vasárnap esni fog! Na ezért túlélő! Két hét múlva a leningrádi csapatommal Sipi barátunkat fogjuk boldogítani! Ne tudjátok meg, mennyire örül nekem(künk), olyan
05:51 maartaszabo: Utólag is köszönöm a kedves névnapi jókívánságaitokat! Voltunk közben Sipinél az unokákkal, nagyon jól éreztük magunkat! Nem baj, hogy meleg van, csak az egészségetekre vigyázzatok! Mindenkinek puszi!!!
22:00 Gyuszika: Én meg itthon hüssölök, unokázok, kerékpárt szerelek stb.
15:25 Frici1: A múlt héten megdőlt a saját mérésű rekord , a Duna-felőli oldalon a külső hőmérő 60.3 fokot mutatott! Lehúzott redőnynél a szobában fixen 30 fok volt.Remélem ez már az idén hosszabban nem jön vissza.
16:44 FJ: Megpróbálom megtörni a forgalmazási tilalmat. Mi is a Balatonnál próbáltuk átvészelni a hőséget. Szombaton értünk haza. Lassan készülhetünk a Karácsonyra...
05:43 Sipi: Uraim! MI ez a nagy csend és nihil? Utoljára a tiszai áttörés előtti este volt forgalmazási tilalom! Szumóék két unokával Fenyvesen vészelik át a hőséget, Siposék szintén!