20:00 Cidri: Kedves Barátaim! Ma 4 éve kísértük utolsó útjára Mózes Miklós Barátunkat, kérlek gyújtsatok gyertyát Miki és Felesége Erzsike emlékére! Nagyon hiányoznak, emléküket nem feledjük, nyugodjatok békében!
21:21 FJ: Vérömleny a bokája. Most levehető bokarögzítő van és az a jutalom, hogy a kontroll nem 2-án, hanem 16-án lesz, persze addig nem állhat rá. De azért mindenkit ölelünk.
21:18 FJ: Még ha csak Ti figyelnétek Testvéreim... Én is minden nap ránézek a honlapra, mi történt, csak ritkán van időm írni. Nehéz munka ez a főállású betegápolás és még fizetést sem kapok. Nikinek levették a gipszet, mert annyira szoros volt, hogy tiszta
19:55 Gyuszika: Én is így vagyok, ránézek semmi és mék tovább. A hétvégére jön 5 unokám, jó lenne jó idő. Jó hétvégét és jó egészséget mindenkinek.
19:50 Zsiga: Kedves Barátaink! Nincs a honlappal semmi baj! Van úgy, hogy csak ráklikkelek, mi újság, kivel mi történt, és idő hiányában már megyek is tovább! Gondolom, így van ezzel más is! Figyel Titeket a " Nagy testvér" és mi is, Kellemes hétvégét!
18:48 Sipi: Barátaim! Tényleg ennyire uncsi a honlap?Azt látom hogy ma 25x néztétek meg...de semmi hír?Látom nagyon öregxetek!Az Erő legyen veletek!
05:56 FJ: Legyen... A körülményekhez képest mi is jol vagyunk, Nikinek még fenn van a gipsz, már nagyon unja.
05:00 Sipi: Na a többiek mély hallgatásba burkolóznak .....nagy a köd... Na a lényeg , hogy ezek szerint mi "írók" , jól vagyunk!Legyen szép hetünk!
16:53 Frici1: Üdv a Csapatnak! Melózok a telken ezerrel , a tetőt csináltuk meg,előkészítettem a téliesítést , volt három gyereknap, egy csomó sportorvosi vizsgálat, temetőjárat Nyíregyházán, Sárosdon...Szóval van mit tenni...
21:09 Gyuszika: Nekem megvolt... a katéterezés kontrol ,azt mondták minden renben és a család is.
20:18 Sipi: Október 23-ra nem akar valaki valami találkozót összehozni?Most is hosszú hétvége lesz!
20:17 Sipi: Uraim!Zsigán kívül????Nem történt semmi érdekes senkivel sem?