08:19 forizsantal: Mi 03-án elutazunk . Sajnos a temetésen nem tudok résztvenni . Rèszvètem a családnak .
22:19 Puszicsq: Urnás temetés lesz. Először nem is akartak katonai tiszteletadást, végül abban maradtak, hogy 2 díszőr és kürtös lesz. Rajtunk kívül Horányi Vilmos alezredes is folyamatosan érdeklődött, mint tanítvány.
20:19 Zsiga: A részletekről beszéljünk! Jó éjt mindenkinek!
20:19 Zsiga: Szép estét! Köszi az infót! Kérdés: ha tudjuk, urnás, vagy koporsós temetés lesz? Ez a temető a Kozma utcában van, ( a Kozma utcai börtönnel szemben) csak azért,ha valaki keresi a címet. Mi a nejemmel ott leszünk, ha semmi nem jön közbe.
10:35 Sipi: Most hívott Puszicsq!GYula bácsi temetése július 05.-én 12.45-kor a budapesti Új Köztemetőben lesz. A beszédet Szabó Józsi barátunk fogja mondani, ha minden igaz.A több részletről majd még beszélünk!
05:06 FJ: Tibi! Eddig ma volt a leghidegebb: 25 fok, de 28-án 31 fok volt. A Sziklás-hegységben állítólag 16-20 fok körül lesz az előrejelzés szerint. Holnap Niagara. Üdv mindenkinek.
18:09 Zsiga: Janikám! Nem semmi! Érezzétek jól magatokat, a zsúfolt program mellett pihenjetek is! Nagyon jó időtöltést, kellemes napokat! Tundrabugyit vittél? Tudod, ebben a korban már nem árt az óvatosság!
03:57 FJ: Zsigám! Kanada... 17-én érkeztünk Montrealba, majd Qebec, Ottava, ma Kingston, holnap, holnapután Torontó. 23-án repülünk Calgaryba, onnan a Sziklás-hegység, majd Vancouver. 30-án megyünk haza. Addig is tsók Mindenkinek!
17:21 Zsiga: Hali-hó! Valamiből kimaradtam! Jani melyik világ végén van? Grizlik, rénszarvas csorda, horgászat, rohanás! A grizlik, vagy a csorda elől?! Aztat hittem, hogy egy sima EU-s nyaralás, de ha jól értem, ez már Szibéria? Visszavárunk Jani!
13:09 FJ: Nemcsak a grizlik, hanem rénszarvas csorda is kerülget!
10:09 Sipi: FJ!!Horgászatot ki ne hagyddddddddddd!A grizlikre meg nagyon vigyázz!
05:30 FJ: Barátaim! Figyelek Rátok, de ez tiszta rohanás...
17:01 Puszicsq: Nem felejtkeztem el, de semmi hír még a temetésről, eddig nem jelentkeztek. Ilonka Nénit kizárták az ügyintézésből - az ő elmondása szerint - nem tud semmit. Nagyon ki van bukva, ami persze érthető.
14:20 Sipi: Zsiga Barát!Én élek még!!Tele a tábor meg az én kis tö...m is!De azért jól vagyok!
12:24 Zsiga: Szia Mindenki! Nagy a csend! Semmi újabb hír?
20:51 Zsiga: Jó utat Jani! Jó pihenést!
20:39 FJ: Drága Barátaim! Holnap 09,40-kor indul a repülőnk, 30-án jövünk vissza. Ha ezalatt lesz a temetés képviseljetek, részvétem Ica néninek, lélekben Veletek leszek. Ha valamit fizetni kell Frici jótáll értem. Üdv.
19:51 forizsantal: Köszönöm szépen!
19:35 Cidri: Boldog névnapot Kiscsóka!
15:39 Gyuszika: Boldog névnapot kívánok ismét Kiscsóka barátomnak.
14:14 Frici1: AZ Isten éltessen sokáig Tóni barátom!
09:38 Cidri: Gyula bácsi nyugodj békében! Hiányozni fogsz!
08:14 forizsantal: Köszönöm szépen a köszöntéseket !
19:47 Puszicsq: Isten Éltessen Rajparancsnok!
12:21 Zsiga: Minden jót Mónika! Illetve TÓNIKA! Boldog névnapot!
11:38 Sipi: Csatlakozom Jameshoz!Szirti Sas lelkem repkedjél sokáig!Átvedlett öreg Dolmányosnak nagyon boldog névnapot!..idén már másodszor, de lesz 3x is!
10:22 FJ: Kis Csóka napján Isten éltesse Fórizs Anti barátunkat (ha nem ma ünnepeled akkor is)!
17:48 vastizoli: Sajnos számíthattunk rá, mégis nehéz beletörődni, hogy soha többé nem halljuk halk szavát, nem látjuk kedves mosolyát. Nekem "csak" tanárom volt, de mindig tiszteltem, szerettem. EMBER volt a javából. Nyugodjon békében!
16:55 Puszicsq: tudtam elérni, de próbálkozok még. Ezeket csak azért írtam le, mert tudomásom szerint nem voltak jó viszonyban, és ez nem jó. Minden esetre kértem bármi gond adódik, jelezzék, és ha tudunk segítünk. Bármilyen új infóm lesz, megírom.
16:52 Puszicsq: tanítvány lehetett. A kegyeletesek rögtön azt kérdezték, hivatalos, bejegyzett élettársak voltak-e? Ellenkező esetben a gyermekek az intézkedésre jogosultak. Eddig senki nem tudott pontos választ adni, de tartok tőle, hogy nem. Ilonka Nénit eddig nem
16:50 Puszicsq: Nyugodj Békében Gyula Bácsi! Térjünk vissza a földi siralomvölgybe! Azonnal lementem a kegyeleti irodára, kértem, hogy bármilyen információjuk van, osszák meg velem, ezzel gond nem is lesz. Valamilyen Vilmos már tájékozódott náluk, de szerintem ő is
16:23 Marika: Nyugodjon békében!
16:19 scsabi: Elment egykatona, aki igaz Ember és izzig-vérig nevelő volt. Nagyon sokat köszönhetünk Neki, hogy mi is emberek lettünk. Gyula bácsi! Nyugodj békében!
16:06 Frici1: Nyugodjék békében! Szerettem az Öreget... Ott és akkor a pótapám volt. Hiányozni fogsz!
15:59 FJ: Nyugodjon békében, annyi mindent köszönhetünk Neki. Aztán majd az örök vadászmezőkön talán találkozunk...
15:45 forizsantal: Nyugodjon békében!
14:38 maartaszabo: Nyugodjon békében! Köszönet Közületek mindazoknak, akik kisebb-nagyobb rendszerességgel tartottátok Vele és Ica nénivel telefonon, vagy valóságosan a kapcsolatot, és segítettetek Nekik!
14:33 Zsiga: Mit lehet mondani? Nyugodjon békében! A sors tragédiája, hogy állapota miatt sajnos, számítottunk rá, mégis megdöbbentő a hír! Gyula bá'! Hiányozni fogsz!
14:30 Gyuszika: Nyugodjon békében !
14:18 Sipi: Barátaim!Szomorú hírt kell hogy megosszak veletek!Mindannyiunk által tisztelt és szeretett osztályfőnökünk Dobrai Gyula ezredes, a múlt hét péntekén eltávozott a Földi csatamezőről.Temetésével kapcsolatos minden infót itt fogunk közölni.